Bemutatkozás

Dr. Gál Péter

1985-ben végeztem a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 22 évet dolgoztam kórházban, az első 8 évet Budapesten, a Balassa János Kórház Belgyógyászatán, majd 14 évet a váci Jávorszky Ödön KH Belgyógyászatán. Ez idő alatt belgyógyászatból és izotóp diagnosztikából szereztem szakvizsgákat. Részlegvezető főorvosként hagytam ott a kórházi munkát és lettem háziorvos Gödön. Itteni munkám során szereztem meg a háziorvosi szakvizsgát, és lettem a Semmelweis Egyetem Családorvosi Tanszékén egyetemi oktató, egyetemisták és szakvizsgára készülő rezidensek képzésében részt vállalva. Ezzel párhuzamosan belgyógyászat szakrendelést is végzek a dunakeszi szakrendelőben.

Kővári Jőzsefné

Margó- érettségivel, felnőtt szakápolói végzettséggel végzi munkáját már 42. éve ugyanitt. Nyugdíj mellett dolgozik, végzi a háziorvosi praxis asszisztensi munkáját tiszteletre méltó tapasztalattal és türelemmel.

A praxis

Göd 5-ös körzetének háziorvosi ellátását végzi a praxis. Jelenleg több, mint 3100 beteg tartozik a praxishoz, az ellátandó terület 4800 főt meghaladó lakosságszámú.